Auto Draft

Cote d'Azur 616263_web_R_K_B_by_Rainer Sturm_pixelio.deFranse vrouwen zijn altijd een voorbeeld geweest voor de vrouwen over de hele wereld. De hoeveelheid films en boeken met Franse vrouwen als hoofdrolspeelsters zijn niet te tellen. Al decennia is hun sexy en glamour lifestyle een inspiratie voor modeontwerpers, filmmakers, kunstenaars en ook voor de gewone man. Nu komen de Franse vrouwen met iets totaal nieuws: zelfhulpboeken die het leven van deze vrouwen idealiseren. De nieuwe golf van boeken over Franse vrouwen is gericht op tips en lessen die vrouwen over de wereld kunnen leren van hun Franse soortgenoten.

Een daverend succes en de pioneer op dit gebied was het boek „Franse vrouwen worden niet dik“. Al snel begrepen schrijvers en uitgevers dat er meer onderwerpen zijn waar Franse vrouwen schijnbaar beter in zijn dan vrouwen in de rest van de wereld. Nu is het mogelijk om soortgelijke boeken te vinden over verzorging, seks, relaties en opvoeding. Maar reflecteren Franse vrouwen echt hun dagelijkse leven of is dit allemaal verzonnen? be2 datingsite heeft zich verdiept in de resultaten van een recent internationaal onderzoek over seks en relaties om uit te zoeken of de statistieken de theorie dat Franse vrouwen dunner, sexier en gelukkiger zijn dan de rest van alle vrouwen ter wereld, ondersteunen.

Franse vrouwen sexier

be2 datingsite is erachter gekomen dat Franse vrouwen sexier zijn. Ze hebben namelijk vaker seks dan andere vrouwen. 12% van de Franse vrouwen hebben dagelijks seks en 50% wekelijks. Een andere interessante waarneming is dat Franse vrouwen meer tevreden zijn over hun seks leven; 74% is zeer tevreden.

Franse vrouwen ijdel

Wat ook overeenkomt met de Franse zelfhulpboeken is dat Franse vrouwen zich zeer goed verzorgen: 71% van de Franse vrouwen besteedt meer dan 1 uur voor de voorbereiding van een date, terwijl meer dan 50% van de vrouwen er internationaal minder dan 1 uur aan besteden.

 

Beeldmateriaal: Rainer Sturm/ pixelio.de

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>